Image

Zie TradingAGF als uw digitale in- of verkoper. Maar dan wel gratis natuurlijk.

TradingAGF is een online marktplaats waar kwekers, groothandels en grootverbruikers met elkaar in contact kunnen komen. Net als bij het welbekende marktplaats.nl plaatst u namens uw bedrijf een product dat u onder de aandacht wilt brengen met als uiteindelijke doel het te verkopen aan een geïnteresseerde.

De daadwerkelijke koop vindt buiten het platform plaats. TradingAGF heeft alleen als doel het contact tussen koper en verkoper te leggen. Door een handige bel- en mailknop in de advertentie verschijnt het nummer van de bijbehorende verkoper.

Het platform is alleen te gebruiken voor bovengenoemde bedrijven. Particulieren of partijen buiten de branche kunnen de geplaatste advertenties dus niet zien.

Simpel

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom houden wij het platform zo eenvoudig mogelijk en is een advertentie plaatsen zo gepiept!

Betrouwbaar

Het platform is alleen geschikt voor groothandels, telers en grootverbruikers binnen de AGF-sector. Gebruikers van de site worden alleen toegelaten nadat de registratie door ons is gecontroleerd.  De advertenties zijn dan ook alleen te zien voor gebruikers die zijn ingelogd.

Transparant

Addertjes onder het gras houden wij niet van. Het platform is volledig gratis en kent dan ook geen verborgen kosten.